24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stancu conduce cu 1 la zero in meciul cu DNA

Dosarul in care presedintele Organizatiei Judetene Braila a PSD, Gheorghe Bunea Stancu, si patronul firmei Interagro, Ioan Niculae, sunt acuzati de infractiuni de coruptie legate de finantarea campaniei electorale din 2009 va fi trimis inapoi la DNA pentru refacerea actului de sesizare a instantei.

Decizia a fost luata vineri de Judecatoria Sectorului 1 care a admis astfel cererea formulata de avocatii inculpatilor la termenul din 18 mai al procesului. Vineri, niciunul dintre inculpati nu a fost prezent in sala de judecata.

Motivul invocat de avocati a fost ca din rechizitoriul intocmit de procurorii DNA nu ar reiesi cu exactitate fapta de care sunt acuzati cei in cauza.

De asemenea, avocatii au mai sustinut ca alegerea INSOMAR nu ar fi avut nicio legatura cu campania electorala care se afla in desfasurare, ci doar cu analizarea preturilor cerealelor de pe piata.

Patronul firmei Interagro, Ioan Niculae, a fost trimis in judecata pe 11 ianuarie, de procurorii DNA in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru sustinerea candidatului PSD de la alegerile prezidentiale din 2009. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.