24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stancu vrea si festival de jazz la Braila

Braila ar mai putea fi gazda si festivalului de muzica jazz "Johnny Răducanu" de anul acesta. Braila, in provincalitatea ei, gazduieste anual o serie de evenimente culturale menite sa atraga atentia concurentilor, iubitorilor de arta.

In fiecare an festivalul Festivalul International de Muzica Usoara - George Grigoroiu, Festivalul National de folk Chira Chiralina, Festivalul "Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării", Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila” dar si altele fac deliciul iubitorilor de arta.

2013 poate aduce in Braila si muzica jazz cantata n cadrul Festivalului "Johnny Răducanu" pentru care Consiliul Judetean garanteaza ca va aloca bani din bugetul orasului pentru organizarea acestuia.

"Cred că Johnny Răducanu merită acest lucru, este un bun reprezentant al Brăilei, mai ales că el vorbea foarte des despre oraşul nostru. O parte dintre colaboratorii săi din străinătate vor să pună umărul la acest festival, prin a-i da aceeaşi calitate pe care o avea Johnny Răducanu", a declarat preşedintele Consiliului Judetea, Gheorgjhe Bunea Stancu.

Johnny Raducanu s-a nascut pe 1 decembrie 1931, la Braila si a reusit sa se faca cunoscut ca pianist, contrabasist, compozitor, aranjor si conducator de formatie. Numele sau real a fost Raducanu Cretu, acesta avandu-si radacinile intr-o familie de romi cu o traditie muzicala de peste trei sute de ani, de pe timpul lautarului Petre Cretu Solcanu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.