24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Stanica Chirila: cum treci de la bilant contabil la Nostradamus

Din curiozitate, de altfel cum fac multi braileni, ne mai interesam "cine, ce si cum" mai apare "promovat" pe hartie, fara a castiga campionatul. Si am aflat de la niste "furnizori de penalitati", ca "mister" (aici o sa pun un link catre Cornel Dinu), Chirila Stanica decreteaza: "Obiectivul principal al guvernului condus de Ponta este acela de a pune mana pe intreaga putere!" (am inchis ghilimelele). Am mai pune ceva semne de exclamare dar ne penalizeaza "maria sa" motorul "number one".

Ce trebuie sa va spunem, este ca acest partid "Noua Republica" (suna a revolutie franceza) este condus de fostul premier Ungureanu.

Dar sa revenim la afirmatia noastra:

Care este asocierea numelui Stanica Chirila cu Nostradamus?

Iata ce declara acesta pentru un ziar local:

"Ne aşteptam la o prestaţie foarte slabă a delegaţiei României la Consiliul European dar şi la reacţia lui Ponta, care stă ascuns de la întoarcerea în ţară"

Domnul le stie pe toate, si de la expertize contabile a ajuns la mare analist politic. Ideea este ca el e mic, mic, mic insa  "UNII" ii vor Mari.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.