24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stare de ebrietate si bile in aparatul reproducator

2 intr-unul, ca in reclamele TV. Un brailean a prins curaj la betie si a vrut sa isi imbunatateasca activitatea sexuala imbogatindu-si aparatul reproducator cu bile.

Experimentul insa nu a avut rezultate optime iar placerea a lipsit in totalitate pentru ca braileanul in varsta de 38 de ani a ajuns la spital, pe masa de operatie din cauza ranii provocate si a sangerarii continue.

La sosirea ambulanţei, pacientul prezenta o hemoragie puternică. Din declaraţia lui, şi-a crestat organul genital cu o lamă, pentru a-şi introduce corpi străini, respectiv 10 sau 11 bile, cu scopul de a-i mări dimensiunea.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.