24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statie de irigare calcata de hoti

La data de 7.10.2013, la orele 22:30, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ianca, în timpul executării serviciului de patrulare pe raza satului Oprişeneşti, în zona unei staţii de irigare, i-au depistat pe A.Romeo (36 de ani), C.Florin (39 de ani) şi C.Viorel (36 de ani), toţi din satul Oprişeneşti, L.Marian (23 de ani) şi F.Marian (34 de ani), ambii din satul Lişcoteanca, comuna Bordei-Verde.

Aceştia au sustras o conductă metalică, secţionată în 58 bucăţi, aparţinând unei societăţi din localitatea Oprişeneşti, pe care urma să le transporte la domiciliile lor.

Faţă de autori a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.