24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statie de irigat calcata de hotii de fier vechi

Marti dimineaţă, la orele 7:40, G.Vasile, administrator al unei societăţi comerciale din comuna Tichileşti, a sesizat la Postul de Poliţie Comunal faptul că, în noaptea anterioară, persoane necunoscute au secţionat şi sustras o conductă metalică, de la staţia de irigat ce deserveşte societatea, amplasată în câmp şi neasigurată cu pază.

Poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Brăila au efectuat cercetări şi investigaţii în teren şi au stabilit că autorii sunt A.Viorel (42 de ani) şi C.Gheorghe (33 de ani), care au săpat un şanţ şi au tăiat cu un aparat de sudură tip autogen conducta metalică în lungime de 12 metri, având diametrul de 320 mm.

În urma activităţilor de cercetare conducta a fost găsită la un centru de achiziţii a deşeurilor feroase din comuna Chişcani, fiind indisponibilizată în vederea restituirii societăţii prejudiciate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.