24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statiunea braileana Lacu Sarat este in paragina

Cu toate ca beneficiile pe care le poate pune statiunea braileana laacu Srat sunt recunoscute in toata tara, chiar si peste hotare, interesul investitorilor cat si a autoritatilor locale este zero pentru acest obiectiv turistic, sursa de venit pentru bugetul orasului Braila. Investitiile in modernizarea statiunii Lacu Sarat  lipsesc cu desavarsire, imaginea reflectandu-se in realitatea care prezinta o stare deplorabila, in paragina, abandon, parasire. Brailenii totusi fac bai in apa sarata si beneficiaza de namol si in aceste condiiti aprige, nedemne de secolul 21. Sunt oameni fara pretentii care profita de conditiile salbatice de aici. Si atat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.