24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statiunea braileana Lacu Sarat este plina de vizitatori

Caldura mare ii scoate din case pe braileni si ii face sa isi doreasca sa se balaceasca, sa se intinda la unbra copacilor si sa savureze un gratar la iarba verde. Cum statiunea Lacu Sarat are loc amenajat pentru gratare si mai pune la dispozitie si oferta balneara a namolului, nu-i de mirare ca lumea se aglomereaza in zona.

Vremea bună i-a făcut atât pe brăileni, cât şi pe gălăţeni să ia cu asalt Staţiunea Lacu Sărat din Brăila, unde pe lângă un grătar în aer liber, ei pot face şi băi cu nămol sapropelic, recunoscut pentru proprietăţile sale curative în toată Europa.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.