24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Statul este cu ochii pe hotii de sisteme de irigatii

Agricultura romaneasca are nevoie de ajutor penrru a da roade bogata. Chiar daca clima Romaniei este permisiva multor culturi de baza si irigatiile au rolul lor cand soarele arde pe timpul verii. Sistemele de irigatii sunt cheia succesului pe multe intre pamanturile din Campia Romana, si nu numai, insa fac cu ochiul si hotilor de fier vechi care fura si il valorifica pe sume modice la fier vechi
Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta prezentat recent de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), guvernul incearca sa puna capat furturilor sistematice de componente din cadrul retelelor de irigatii intervenind pe piata deseurilor feroase.
Tags: furt irigatii, irigatii, sistemul national de irigatii
Astfel, achizitia metalelor feroase si neferoase se va face prin prezentarea de catre vanzator "a actelor de provenienta din care sa rezulte ca acestea nu sunt componente sau parti de componente din ansamble sau subansamble mecanice, hidraulice, electrice si de automatizare utilizate in activitatile de irigatii si/sau desecari". .
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.