24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Stella Azzura Galati placi ceramice

Stella Azzura Galati a fost infiintata in anul 1993 avand ca principal domeniu de activitate comercializarea en-gros si en-detail a placilor ceramice ( faianta si gresie ), obiectelor sanitare si a altor produse pentru amenajari interioare si exterioare (adezivi, parchet, cazi baie, varuri si vopsele, profile PVC, accesorii de baie ).
     Bazata pe o experienta indelungata, Stella Azzura va ofera cea mai larga gama de produse ceramice si familii de produse care raspund tuturor cerintelor dumneavoastra.
    Numele Stella Azzura inseamna incredere, calitate, accesibilitate, stil, culoare in acord cu moda europeana, dar la un pret mult mai mic. Produsele sunt realizate dupa standarde europene.
    Suprafata aplicarii placilor ceramice Stella Azzura, bogate in culori si decoratiuni, sunt perfect potrivite pentru bai, bucatarii si alte locuri in care aceste decoratiuni si culori asortate sunt importante.
    Stella Azzura este distribuitor autorizat al produselor Sanex, Cesarom, Kerko –placi ceramice; Roca - Obiecte sanitare; Adeplast-mortare uscate.

Adresa: Galati, Drumul de Centura nr. 52 Show-room & Depozit & Office
Tel/Fax: 0236.311.532
Tel: 0753.311.015
Tel: 0753.311.011
Adresa: Galati, str. Tecuci nr.88  Show-room
Tel.Fax: 0236.316.869
Tel: 0753.311.014

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.