24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strada braileana Calea Galati este inchisa

Calea Galati, intre intersectia cu Bulevardul Dorobantilor si podul Brailita, este complet inchisa circulatiei auto pe toata durata acestei saptamani, restrictiile urmand a fi ridicate, cel mai devreme, luni, 21 noiembrie.

Potrivit Primariei, masura a fost luata in vederea executarii rondoului liniei de tramvai, din dreptul cimitirului "Sf. Maria".

"Betonul din aceasta bucla trebuie turnat tot odata, altfel nu exista planeitate. Constructorului i s-a permis sa opreasca circulatia timp de zece zile, incepand de sambata, 12 noiembrie. Trebuie neaparat sa finalizeze lucrarea in acest interval de timp, pentru a putea fi reluat traficul auto, pe una din benzile strazii, asa cum s-a procedat pana acum", ne-a explicat Iuliana Neagu, directorul Directiei Strategii, Programe, Proiecte de Dezvoltare si Relatii Internationale, compartimentul din cadrul Primariei care coordoneaza lucrarile desfasurate in prezent pe bani europeni.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.