24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprins de proprietar in timp ce fura tabla

La data de 8.10.2013, la orele 00:30, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului a fost sesizat telefonic de către R.Nicolae, din satul Baldovineşti, comuna Vădeni, cu privire la faptul că o persoană sustrăgea o foaie de tablă de pe conducta de termoficare, amplasată pe strada Decebal.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi l-au identificat pe suspectul C.Toma (63 de ani), din municipiul Brăila.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.