24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sute de kg de deseuri feroase si neferoase confiscate de politisti

Ieri, la orele 14:30, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măxineni, în timp ce îşi desfăşurau activităţile de serviciu pe raza localităţii Corbu-Nou, comuna Măxineni, au oprit pentru control autoutilitara condusă de T.F. (25 de ani), din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta transporta deşeuri din fier şi cupru pentru care nu deţinea documentele prevăzute de lege, declarând că le-a achiziţionat de la o persoană din comuna vrânceană Măicăneşti.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 90 kg deşeuri feroase şi 8 kg din cupru, iar tânărului depistat i-au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată).

•   

La data de 12 martie a.c., la orele 14:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia l-au depistat pe C.C. (22 de ani), localnic, în timp ce transporta cu atelajul hipo cantitatea de 200 kg deşeuri din fier.
Deoarece nu avea documente de provenienţă, acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi i-au fost ridicate în vederea confiscării deşeurile feroase.

•   

Tot ieri, la orele 16:00, poliţişti de la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca au efectuat un control la o întreprindere individuală din comuna Viziru, ocazie cu care au găsit cantitatea de 240 kg de bare din aluminiu, pentru care nu existau documente legale de provenienţă.
Poliţiştii i-au aplicat lui V.C. o amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată), şi i-au confiscat cantitatea de aluminiu.

•   

La orele 16:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Racoviţa şi Secţia 4 de Poliţie Rurală Ianca au oprit în trafic, pe DJ 202A, autoutilitara condusă de I.B. (20 de ani), din satul Lieşti, comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea.
În urma verificărilor s-a constatat că autoutilitara era încărcată cu deşeuri feroase (65 kg), pentru care nu deţinea documentele legale, fapt pentru care tânărului în cauză i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei, şi i-au fost ridicate în vederea confiscării deşeurile.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.