24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar agresiv cu doi soti, in comuna Baraganul

La data de 24 martie a.c., la orele 17:00, A.E. (62 de ani), din comuna Bărăganul, a sesizat la Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, faptul că, în timp ce se afla în faţa unui magazin din localitate, împreună cu soţul ei, A.N., acesta a fost agresat de un tânăr.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că agresorul se numeşte Ş.N. (20 de ani), din aceeaşi comună, şi că acesta le-a aplicat celor doi soţi lovituri cu pumnii şi picioarele, pe fondul unui conflict anterior.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.