24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar brailean s-a spanzurat

Un tanar de 25 de ani, din comuna Bertestii de Jos, a fost gasit duminica seara spanzurat intr-o anexa din spatele propriei locuintei.

Macabra descoperire a fost facuta in jurul orei 22.40, de catre un consatean, care a sunat imediat la numarul unic de urgente 112, alertand politistii de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, cercetarile efectuate de echipa operativa la fata locului indica varianta sinuciderii, dar inca nu se cunosc motivele pentru care barbatul ar fi recurs la un asemenea gest.

Totodata, la locul solicitarii s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Braila, care insa nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul tanarului.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.