24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar cercetat pentru agresarea propriei mame

La data de 22.09.2013, la orele 17:17, C.Florentina, din satul Pietroiu, comuna Vădeni, a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că, în aceeaşi zi, fratele ei, G.Gigi (31 de ani), din acelaşi sat, a agresat-o pe mama lor, în vârstă de 65 de ani, şi a ameninţat-o cu acte de violenţă.

Poliţişti de la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila s-au deplasat la faţa locului şi au desfăşurat cercetări, stabilind că cel reclamat a comis faptele pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de  lovire sau alte violenţe şi ameninţare.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.