24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar de 19 ani cu calitate de hot, identificat de politisti

Sâmbătă, la orele 6:15, S.I., din Brăila, a reclamat la Poliţie faptul că, în perioada 28- 30.03.2013, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului, au pătruns în curtea imobilului său, situat pe strada Arţarului, şi i-au sustras un motor electric, 10 ţevi metalice de 3m, 6 arcuri pentru auto, 300 kg deşeuri din fier şi 6 jante auto din tablă, prejudiciul total fiind estimat la valoarea de 2.500 de lei.
   
Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au efectuat cercetări şi au stabilit că principalul suspect este G.M. (19 ani), din municipiu, care a valorificat la un centru de colectare 4 jante auto.
   
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi se continuă cercetările pentru stabilirea

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.