24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanar reclamat pentru furtul unui cal

În seara de 29 septembrie 2013, la orele 20:30, O.Marcel (59 de ani), din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, a sesizat la Poliţie, prin apelul de urgenţă 112, faptul că numitul C.Marius (20 de ani), din satul Oprişeneşti, oraşul Ianca, i-a sustras calul din grajd.

Din primele cercetări a reieşit că cel reclamat lucra de mai mult timp ca îngrijitor în curtea lui O.Marcel şi că, pe fondul unor neînţelegeri legate de o sumă de bani, a pătruns în adăpostul pentru animale şi i-a sustras acestuia un cal, având intenţia să i-l înapoieze în momentul când primea respectivii bani.

Cabalina a fost recuperată şi restituită părţii păgubite.

Faţă de tânărul de 20 de ani a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.