24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanara vrajita de doua bluze dintr-un magazin

Nimic neobisnuit, orice fashionista este cucerita de un oarecare obiect vestimantar, problema intervine atunci cand achizitionarea bunului se face ilegal.

La data de 19 martie a.c., la orele 11:40, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce executa serviciul de patrulare în zona de competenţă a municipiului, a fost dirijată de ofiţerul de serviciu să se deplaseze pe strada 1 Decembrie 1918, la o societate comercială, unde o angajată surprinsese o tânără care a sustras două bluze de damă.

La faţa locului poliţiştii au identificat-o pe brăileanca G.R. (22 de ani), care a sustras două bluze, în valoare totală de 74 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat unităţii păgubite, iar faţă de cea în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.