24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tancrad lasa Braila fara curent

Partea de Nord a municipiului Brăila a rămas fără curent electric din cauza lucrărilor care se efectuează pe Calea Călăraşi.

Mai exact, se pare că unul dintre muncitori a tăiat cablul trifazat. Din această cauză, Poliţia, Parchetul, Judecătoria, Tribunalul, Primăria şi Prefectura Brăila nu au avut mai bine de 2 ore curent electric.

Potrivit articolelor publicate in ziarele centrale si locale aceasta este a treia intrerupere a alimentarii cu energie electrica intamplata in aceasta saptamana in Braila din cauza lucrarilor efectuate de Tancrad Galati
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.