24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandemul Basescu-Ponta eclipseaza criza economica

Si exista lucruri mai importante la carma Romaniei decat cine, ce, cum, cand a dat masterul. Traian Basescu continua ofensiva asupra lui Ponta in ceea ce priveste acest subiect atat de nesemnificativ pentru poporul roman care se confrunta cu criza economica, cu lipsa banilor, cu lipsa unor spitale demne de secolul 21 si de un stat membru al UE, cu lipsa locurilor de munca - somerii umfla randurile celor fara venit, si etc, etc, etc.

Primele pagini ale ziarelor vorbesc si arata acest conflict care este vandut poporului poate-poate ar mai uita de crunta realitate. E drept ca romanii gusta din plin scandalurile, dar "haidem" sa ramanem la oile noastre, si Domnule Presedinte, sa facem ce mai putem pentru Romania, pentru romani. Presedintele trebuie sa colaboreze cu Premierul pentru a conlucra la bunastarea lucrurilor din tara.

Jocurile de copii se fac in plina strada, NU la carma Romaniei!
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.