24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tantarii din Braila sunt alungati cu ajutorul apei

Sau nu. Consistenta solutiei care este imprastiata prin oras pentru a scapa de prezenta abundenta a tantarilor pare a avea o cantitate foarte mare de apa in continut, lucru constatat si chiar recunoscut de insusi viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila. Insecticidul folosit impotriva tantarilor pare ceva mai puternic ca apa de ploaie. Oficialul Danaila a recunoscut ca au fost ceva probleme in ceea ce priveste insecticidul pentru tantari.

“Au fost facute analize si s-au descoperit unele nereguli. Se pare ca solutia de tantari nu era asa eficienta, concentratia fiind una foarte mica. Acum s-au luat masuri si s-a pus mai mult insecticid. O sa incercam sa remediem cat mai repede problema”, a declarat viceprimarul Alexandru Danaila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.