24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taxa pe gazele arse si la Braila

Peste tot în lumea asta se ştie că românul plăteşte la stat chiar prea multe impozite, dar şi taxe. Sătui şi secătuiţi de bani, după atâte scumpiri, iar creşteri salariale “ioc”, românii au descoperit cu câţiva ani în urmă varianta convenabilă de încălzire a propriilor locuinţe cu mai puţini bani.

Drept e că instalarea sistemului de centrală termică de apartament costa o sumă destul de mare, însă, în câţiva ani, investiţia se amortiza, iar românii începeau să economisească.

Zvonul a fost dat în ţară şi, în curând, majoritatea românilor ce locuiau la apartament au început să se debranşeze de la căldura centralizată şi să îşi instaleze o centrală de apartament, fie ea pe gaze sau combustibili solizi. Bucuria nu a ţinut mult însă.

Nu cu mult timp în urmă, întâiul apărător al mediului, ministrul Borbely, a găsit, de fapt a fost trimis să anunţe, instaurarea unei noi taxe, identică cu cea de poluare la autovehicule.

Taxa pe fumărit sau taxa de poluare a centralelor termice de apartament.

O nouă modalitate de a stoarce bani de la deja sărăciţii români, care în marea lor majoritate au ajuns să trăiască de pe o zi pe alta.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.