24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Taxi 949 servicii de taximetrie

Compania Taxi 949 Braila, se situeaza printre primele in domeniul serviciilor de taximetrie pe raza Municipiului Braila.

Preluarea comenzilor de catre dispecerat se efectueaza  24 de ore din 24, calitatea si promtitudinea fiind aceeasi indiferent de momentul in care ne solicitati. Dispecerat modern dotat si pregatit pentru a face fata cerintelor.

    personalul profesionist, dinamic, capabil sa faca fata tuturor cerintelor clientilor nostri;
    statiile de emisie - receptie si computerele de ultima generatie;
    sistemul informatizat modern;
    In curand si preluare comenzi on-line direct dupa internet
Telefoane Dispecerat  non stop
    0239-949
    0767-112.999
    0741-722.061
    0732-250.001
    0771-016.674


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.