24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taximetristii fac bani buni in mediul rural

Ies bani tocmai de unde nu te astepti. Mediul rural poate fi o sursa de venit consistenta pentru cei care detin taxiuri. Caruta trasa de cai este, mai nou, inlocuita de caii putere ai masinilor. Taranii care merg la camp nu isi mai scot din ograda caruta cu cai, care ar face un drum destul de lung pana la pamant, si apeleaza la taxi penntru a se deplasa rapid si pentru a castiga timp. Tot mai mulți nu merg la prășit pe jos, cu sapa-n spate, ci își comandă o mașină care să îi ia de la poartă. Așa fac de ceva vreme mai mulți locuitori din Mereni, Merenii Noi, Chetrosu, Chirca, Hagimus şi alte sate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.