24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teatrul Maria Filotti din Braila intra in renovare

Cladirea in care functioneaza Teatrul brailean Maria Filotti intra in proces de renovare. Refacerea cladirii teatrului face parte din Programul Operational Regional 2007-2013, sub domeniul "Poli de dezvoltare urbana". Primaria Braila a facut deja demersurile administrative pentru inceperea renovarii cladirii teatrului. Procedura de achizitie este un apublica, deja anuntata pe SEAP, numita "Restaurarea si consolidarea cladirii Teatrului Maria Filotti Braila".

Valorea contractului, cel putin estimativ, se ridica 14,958 milioane lei (fara TVA) si include executia lucrarilor de rezistenta, arhitectura, acoperisuri, ornamente, instalatii de ventilatie, instalatii electrice. La 1 august se va anunta castigatorul licitatiei cu cerere de oferta pentru pretul cel mai scazut.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.