24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Tehnobert Industry Braila

Tehnobert Industry Braila comercializeaza o gama larga de organe de asamblare, elemente de fixare si accesorii. Firma nostra isi propune sa devina lider pe piata regionala de sud–est. Suntem una dintre putinele firme din Romania si singura din zona de sud-est care, urmand modelul asiatic (China, Taiwan, etc) produce, importa, comercializaeza in acelasi timp organe de asamblare si alte produse. Comercializarea produselor noastre se face prin distributie directa.
Produsele comercializate:
 • peste 2000 de tipuri de organe de asamblare si elemente de fixare – din productia proprie sau import.Ne adresam in acest sector utilizatorilor industriali, consumatori de organe de asamblare speciale.
 • sarma moale neagra, sarma tare mata, sarma galvanizata, plasa impletita, plasa sudata, alte produse din sarma (cuie, tinte, scoabe)
 • discuri abrazive, burghie, alte scule
 • electrozi pentru sudare si alte materiale folosite in sudare

Adresa: DN 2B soseaua Braila Galati , la 8 Km de municipiul Braila , comuna Vadeni, localitatea Pietroiu, Sos. Principala 187
Telefon / Fax : 0339 401 120
Telefon mobil: 0720 033 544

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.