24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terenul cu grau a fost calcat in picioare de oi

La data de 8 ianuarie 2014, la orele 10:00, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia au fost sesizaţi, prin plângere, de către I.Ionel (43 de ani), localnic, cu privire la faptul că, în perioada 04-07.01.2014, D.Nicolae (38 de ani), din aceeaşi localitate, i-a distrus, prin păşunare cu oile, suprafaţa de 3,5 ha de teren cultivat cu grâu.

Prejudiciul creat a fost estimat la valoarea de 3.730 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.