24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / ANAF

Termen declaratia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Brăila informează contribuabilii că, în Monitorul Oficial al României nr. 427/27.06.2012 a fost publicat Ordinul nr. 882/2012 privind stabilirea termenului de depunere a declaraţiei privind venitul asigurat la sistemul public de pensii, care a intrat în vigoare la data de 1 iulie 2012.

Contribuabilii prevăzuţi la art. 296²¹ alin. (1) lit. a)-e) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, depun anual declaraţia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii, până la data de 31 ianuarie inclusiv a anului pentru care se datorează contribuţia de asigurări sociale.

În conformitate cu prevederile art. 296²¹ alin. (1) lit. a)-e), persoanele care depun anual declaraţia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii  sunt:
a) întreprinzătorii  titulari ai unei întreprinderi individuale;
b) membrii întreprinderii familiale;
c) persoanele cu statut de persoană fizică autorizată să desfăşoare activităţi economice;
d) persoanele care realizează venituri din profesii libere;
e) persoanele care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală, la care impozitul pe venit se determină pe baza datelor din evidenţa contabilă în partidă simplă.
În cazul contribuabililor prevăzuţi anterior care încep o activitate în cursul anului fiscal, declaraţia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii se depune în termen de 15 zile de la data producerii evenimentului.Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.