24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Testul cu aparatul etilotest le-a facut dosar penal

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

La data de 15 februarie a.c., la orele 19:15, o patrulă din cadrul Poliţiei  Municipiului l-a oprit în trafic, pe bulevardul Independenţei, la intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918, pe brăileanul A.G. (24 de ani), în timp ce conducea un motoscuter, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

•   

Vineri spre sâmbătă, la ora 1:45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe D.M. (25 de ani), din Brăila, care, fără a deţine permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-o tamponare.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,64 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice şi stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.
Împotriva lui a fost întocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicată).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.