24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tineri agresori ai unui barbat de 32 de ani

Ieri, la orele 13:30, brăileanul M.S. (32 de ani) s-a prezentat la sediul Poliţiei Munipiului şi a sesizat faptul că, la data de 30 ianuarie a.c., în jurul orelor 12:30, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de S.F. (20 de ani) şi D.A. (18 ani), ambii din municipiu.

Cel agresat a fost examinat medico-legal şi, conform certificatului emis de medicul legist, a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală şi se desfăşoară cercetări pentru clarificarea situaţiei de fapt.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.