24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tineri scandalagii dati pe mana politiei

În ziua de 1.10.2013, la orele 21:45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vădeni au fost sesizaţi, prin apelul 112, de barmanul unui bar din localitate, cu privire la faptul că, în incinta localului, a izbucnit un conflict între trei localnici.
   
Poliţişti au desfăşurat cercetări şi au stabilit că scandalul a fost provocat de T.Daniel (24 de ani) care împreună cu B.Lucian (18 ani) s-au lovit reciproc cu C.Marian (34 de ani), fiind distruse mai multe bunuri din cafe-bar, precum şi uşa de acces.

Astăzi, aceştia vor fi examinaţi de medicul legist, în vederea stabilirii leziunilor suferite şi a numărului de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării.
   
Administratorul societăţii în cauză a formulat plângere pentru infracţiunea de distrugere, estimând valoarea prejudiciului la suma de 8.500 de lei.
   
De asemenea, proprietarul unui imobil din apropierea barului a reclamat distrugerea mai multor scânduri din gardul împrejmuitor, pagubele fiind în valoare de 200 de lei.
   
Împotriva celor trei implicaţi în conflict, B.Lucian, T.Daniel şi C.Marian, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.