24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tineri talhari de taximetrist, trasi la raspundere in fata legii

La data de 25 martie a.c., la orele 21:00, personalul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizat de S.S. (22 de ani), din municipiu, despre faptul că, la orele 20:40, în timp ce efectua curse de taximetrie, aflându-se pe strada Frumoasă, a fost solicitat de doi tineri pentru a-i deplasa în Cartierul Obor.

La intersecţia bulevardului Al.I.Cuza cu strada Şcolilor, aceştia i-au cerut să oprească maşina pentru a coborî, moment în care unul dintre clienţi l-a ameninţat cu cuţitul şi l-a deposedat de suma de 36 de lei.
   
După primirea sesizării, patrulele auto din zonă au efectuat verificări şi, la orele 22:00, pe strada Frumoasă, au fost depistaţi suspecţii R.C. (21 de ani) şi T.I. (25 de ani), ambii brăileni.
   
Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, unde cercetările au fost preluate de judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care le-au probat că sunt autorii comiterii infracţiunii de tâlhărie comise asupra taximetristului.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila, iar astăzi, 27 martie a.c., vor fi prezentaţi la Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.