24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tinerii nostrii devin tot mai violenti

Inca un caz de violenta in Braila tot in randul elevilor. Elevii braileni aleg tot mai des sa isi faca dreptate singuri, aleg sa fie violenti, sa umileasca sa bata si, mai nou, sa se foloseasca de arme ca sa se razbuna. Un bărbat de 23 de ani din Brăila a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost înjunghiat în plină stradă de un fost coleg de școală. Se pare că tot scandalul ar fi pornit de la o ceartă mai veche. Tatăl tânărului înjunghiat promite să-și răzbune fiul.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.