24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toamna se numara balurile bobocilor braileni

Nici ca a inceput bine noul an scolar si deja elevii organizatori deja isi fac planul de bataie pentru organizarea balului bobocilor pentru a iesi totul cat mai frumos. Liceele brailene se intrec, ande an, in organizarea balurilor cele mai frumoase si in aducerea unor formatii cat mai cunoscute si apreciate de elevii braileni. Lista lucrurilor de facut este destul de consistenta iar cautarea sponsorilor este o treaba anevoioasa care trebuie luata in serios pentru a avea suport financiar in organizarea evenimentului. Formatia care va concerta in cadeul balului este o alta tema care este influentata de aspectul fiannciar, iar costul biletului trebuie sa fie accesibil elevilor pentru a veni in numar mare. Locatia balului este iarasi un item de realizat care asigura un ambient cool balului. Elevii de clasa a 12-a, de regula organizatorii balurilor, iau lucrurile in serios. Chiar daca este an terminal si organizarea balului este o sarcina care trebuie realizata cu responsabilitate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.