24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tractor avariat de propria semiremorca

Marti, la orele 9:50, D.Cornel (33 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 23, dinspre localitatea Muchea către Latinu, la intersecţia cu DC 2, nu a păstrat distanţa corespunzatoare faţă de autotractorul din faţa sa, condus de A.Costel (57 de ani), din Braila, care a oprit pentru a vira la stânga, şi a intrat în coliziune cu semiremorca.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului, care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.