24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tractor neinmatriculat condus de un sofer fara permis si beat

Marti, 14 ianuarie 2014, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făurei l-au depistat pe M.Ionel (50 de ani), din comuna Vişani, care, fără a deţine permis de conducere, a condus un tractor neînmatriculat, pe strada Castanilor, din Făurei, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
   
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat 1,11 mg/l alcool pur.
   
Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.