24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transport ilegal de lemne

Miercuri, 23 octombrie, la orele 9:30, în cadrul unei acţiuni privind prevenirea şi combaterea sustragerii, transportului şi comercializării ilicite a materialului lemnos, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Dudeşti l-au depistat în trafic, în localitatea Tătaru, pe B.Mihai (33 de ani), din comuna Mera, judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu autoutilitara cantitatea de 2,1 metri cubi de lemn de foc (salcie), având avizul de însoţire expirat.

Vrânceanul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de lemn a fost ridicată în vederea confiscării.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.