24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traversarea neregulamentara duce la vatamare corporala

Atentie celor care prefera trecerile neregulamentare in defavoarea celor indicate: vineri dimineaţă, la orele 11 :27, I.E. (55 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, a surprins şi accidentat pe U.N. (22 de ani), din Brăila, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietoanei, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  zero.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.