24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tribunalul Galati: DNA versus CJ Braila

Update 21:44: Judecatorii Tribunalului Braila a dispus cercetarea in "arest la domiciliu" a lui Florin Mija si Gheorghe Bunea Stancu iar pentru Moisiu Nicolae au hotarat cercetarea sub control judiciar.

Potrivit legii, urmare a ordonantelor de retinere pentru 24 de ore emise de procurorii DNA pentru Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, Florin Mija vicepresedinte Cj Braila si Moisiu Nicolae, astazi era prevazut pe lista Tribunalului Galati (complet penal) ca incepand cu ora 12:00 sa inceapa procesul privind cererea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a invinuitilor retinuti!

Cei care au crezut ca ora 12:00 afisata la instanta de judecata) inseamna ceva s-au inselat, deoarece in Romania, judecatorii (completul de judecata) isi fac programul dupa procurori!

Deci, neam, ruda, sotie, coleg sau prieten cu persoana retinuta, i-ati provizii de acasa (nu pentru retinut, ca nu aveti voie) si stai si asteapta! La fel asteapta si completul de judecata! Oare nu exista o regula sau un program al instantei? Toate procesele civile, administrative se pot judeca ele asa dupa cum se prezinta "partile"?

Intr-un proces, indiferent de natura lui, exista parti: reclamant si reclamat, acuzator si inculpat, etc !

De ce doar in anumite cazuri instanta isi face programul dupa reclamant iar in altele nu? Sa fie oare un motiv faptul ca un avocat nu poate dar DNA are competenta de a cerceta/ancheta/aresta judecatorul?

Sincer: Daca ati fi judecator, si ati sti ca in orice moment, DNA va poate intocmi un dosar penal simplu si "in rem", cum ati "judeca" nu neaparat acest caz, ci mai toate?

Nu stim numele judecatorilor care formeaza completul de judecata, insa ne-am fi dorit ca dintre acestia sa faca parte d-na dr. in drept Mariana Ghena!

Hmm..., stati usor ca nu e pila nimanui! Insa este unul dintre "the best" judecatori din instantele de judecata din Galati! De ce oare o fi plecat d-na doctor in drept de la Sectia Penala (mai ales ca era specializarea domniei sale)? Numai Dumnezeu si ea stie!

Potrivit (nu avocatului Potrivitu care se pare ca este aparatorul ales de Moisiu Nicolae) site-urilor Brailene Gheorghe Bunea Stancu nu a declarat nimic!

Unii dintre cititori, mai ales cei contra presedintelui CJ vor interpreta acest gest ca un "mijloc extrem de aparare"!

In masura in care "esti plimbat ca ursul la spectacol" timp de 12 ore, esti adus la DNA Galati si nu ti se prezinta nici un fel de act de urmarire penala (nu mai vorbim de prezenta avocatului ales la efectuarea actelor de urmarire penala) poti sa dai declaratii?

Ce s-a intamplat la sediul DNA intre ora 20:00 (Joi) si 03:00 (vineri) timp de 7 ore dat fiind faptul ca invinuitii/invinuitul nu au dorit sa faca declaratii in fata anchetatorilor?

Asteptam verdictul primei instante de la Tribunalul Galati! Revenim cu amanunte! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.