Noutati :

  

 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turneu de box supravegheat de Leonard Doroftei

Consiliul Local Municipal Braila organizeaza impreuna cu Consiliul Judeţean Brăila, DJST şi Primăria Brăila un turneu de box cu participare a pugilistilor de origine internationala.
Competitia de box debuteaza in aceasta seara, la ora 18.00, gazduita de Sala Polivalenta. Concurentii ce vor intra in ring sunt din Republica Moldova, Ucraina, de la CSM Braila si de la alte cateva cluburi cu traditie in box din Romania.
Meciurile dintre pugilisti vor fi gustate de Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, Cornel Musat, Francisc Vaştag, Titi Tudor, Vasile Câtea, Relu Auraş, Valentin Vrânceanu, membri ai biroului federal.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.