24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

UAT Braila vrea sa ne ofere un aer de calitate mai buna

Am arătat deunăzi ce măsuri şi-a propus UAT Brăila pentru realizarea Programului integrat de gestionare a calităţii aerului. Să luăm aminte, totuşi, şi la ce fac alţii. De exemplu, în Bucureşti: * extinderea numărului de străzi unde să se circule fluent, rapid şi cu un consum redus de carburant (noxe mai puţine) prin instituirea "undei verzi" la semafoare. Cum s-ar preta, acum, str. Griviţa, din Brăila * interzicerea aflării în circulaţie a autovehiculelor vechi şi poluante de la transportul în comun * ajungerea la o suprafaţă de spaţiu verde de 26 mp/locuitor, fără a se lua în calcul spaţiile dintre blocurisursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.