24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

USL va reprezenta Braila in Senat si Camera Deputatilor

Brailenii au mers clar pentru a vota schimbarea si au acordat cu incredere stampila pentru reprezentantii USL in Senat si Camera Deputatilor, forurile decizionale ale Romaniei. Victoria candidatilor locali, membrii USL, in urma scrutinului electoral de duminica, 9 decembrie, a fost na zdrobitoare penrru concurenta.
Cele 7 colegii aferente judetului nostru au fost cucerite de reprezentantii blocului USL. PSD a obţinut 4 mandate de deputat şi unul la Senat, PNL un mandat de deputat şi altul la Senat, UNPR un mandat de deputat, PP-DD un mandat de deputat şi probabil altul la Senat, iar PDL va obţine probabil un mandat de deputat.
Anul acesta Braila este de culoare politica USL. Brailenii au dat crezare si merg pe mana USL-ului pentru a-si imbunatatii viata, pentru a schimba situatia actuala.In urmatorii 4 ani brailenii asteapta imbunatatiri [rin reprezentantii sai alesi la carma Romaniei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.