24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un Opel a luat foc intr-un cartier galatean

Autoturismul, marca Opel, a fost salvat la timp de la distrugere totală de pompierii chemaţi chiar de proprietara maşinii. Din primele concluzii se pare că de vină a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică a autoturismului.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în parcarea aferentă blocului T8A din cartierul I.C. Frimu. Şoferiţa Opelului, care tocmai se pregătea să parcheze maşina, a observat că de sub bord şi capotă iese un fum gros şi fără să stea pe gânduri a sunat la pompieri.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.