24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un pasager a reusit sa evite impactul frontal cu un TIR

Iarna instalata in toata Romania da batai de cap atat autoritatilor cat si cetatenilor. Frecventa accidentelor este sporita de conditiile meteo nefavorabile iar victimele se inmultesc.
Pe raza judetului Braila un microbuz a plonjat intr-un morman de zapada dupa ce un pasager a  tras de volan pentru a evita coliziunea cu un TIR. Martorii spun ca soferul fusese furat de somn si, pentru a  evita impactul, unul dintre pasageri a tras de volan. Microbuzul intrand intr-un morman de zapada.
Accidentul s-a petrecut pe DN 2 B, in afara localitatii brailene Lacu Sarat si sapte dintre calatori au ajuns la Spitalul Judetean Braila pentru in grijiri medicale.
La ora actuala circulatia pe drumurile din judetul Braila se desfasoara ingreunat din cauza zapezii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.