24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unchi reclamat pentru agresiune

Marti, la orele 17:05, poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Vişani au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de localnicul T.Constantin (37 de ani), cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de unchiul său, T.Iulian (41 de ani), din aceeaşi localitate.

Persoana agresată a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Aceasta a formulat plângere penală împotriva unchiului, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.