24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unitati de invatamant inchise din cauza gerului si in judetul Galati

Frigul care s-a abătut peste România în ultimele zile a închis mai multe şcoli şi licee din Galaţi. Printre acestea se numără şi Colegiul Național „Costache Negri" din Galați, acolo unde în fiecare iarnă sunt probleme din cauza centralei termice subdimensionate.

Cursurile sunt suspendate şi astăzi, urmând ca profesorii să-şi anunţe copiii, în funcţie de temeperaturile care se vor înregistra astăzi, dacă vin sau nu vineri la şcoală.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.