24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Urmarit national prins pe strazile Brailei

Politistii braileni l-au bagat la zdup! La data de 20.02.2013, la orele 15:10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce executau serviciul în zona centrală a municipiului, l-au depistat şi reţinut, pe strada Ana Aslan, pe brăileanul B.M. (27 de ani), urmărit la nivel naţional.

Pe numele acestuia a fost emis, la data de 13.02.2013, mandat de executare a pedepsei de 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt.

Tânărul depistat a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, unde a fost preluat de poliţiştii Biroului Urmăriri şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.