24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaccinarea antigripala gratuita inca nu a inceput

Mai bine de 90.000 de persoane din Braila beneficiaza de vaccinare gratuita, acestea sunt inca in asteptarea vaccinului care inca nu a fost distribuit catre unitatile medicale corespunzatoare. Campania de vaccinare antigripala ar fi trebuit demarata de la inceputul lunii noiembrie insa reprezentantii Direcţiei de Sănătate Publică nu au intrat in posesia dozelor de vaccin. Romania  a comandat 1 milion de doze pentru vaccinarea antigripala insa acestea nu au fost livrate. Ultimele informatii indica faptul ca o parte din dozele comandate de Ministerul Sanatatii vor ajunge la sfarsitul acestei saptamani. 11 milioane de lei ete valoarea la care se ridca costurile pentru campania de imunizare antigripala in Romania pentru sezonul 2012-2013.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.