24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vadim Tudor isi lanseaza ultima carte astazi in Braila

PRM-istii braileni sunt in mare agitatie. Presedintele de partid Vadim Tudor vine astazi in Braila. Vizita lui Vadim nu este una de ordin politic ci cultural. Pentru ora 15.00 este pregatita lansarea ultimei carti scrise de aforisme.

Am precizat scopul vizitei lui Vadim Tudor insa nu avem cum sa precizam si locul in care acesta isi va desfasura activitatea de lansare. Reprezentantul care se ocupa de organizarea acestui eveniment pare ca s-a impiedicat de diferite piedici in cooptarea pentru acest moment a locatiei teatrului Maria Filloti. In concluzie, momentan, Vadim vine, ne asigura organizatorii, dar nu se stie unde anume.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.